ارز دیجیتال سلر Celer

celer سلر

در این مطلب چه می خوانیم:

پروژه سلر یک پروژه لایه دوم است.

مقیاس پذیری یا Scalability که به زبان ساده یعنی سبکه در مقیاس بزرگ چقدر کارآمد است و تا چه حد توانایی انجام تراکنش های زیاد با سرعت بالا و هزینه های پایین را دارد.با رشد روز افزون حوزه ارزهای دیجیتال حجم تراکنش در شبکه ها هم چندین برابر شده و مقیاس پذیری در حال تبدیل به یک معضل است.

پروژه لایه دوم

شبکه سلر یک پروژه قدرتمند است که به صورت  یا خارج از ذنجیره اصلی تراکنش ها را انجام می دهد تا از بار و load کار شبکه اصلی بکاهد. به پروژه هایی که این کار را انجام می دهند پروژه لایه دوم گفته می شود. پس یکی از کاربرد های سلر این است که به بلاک چین های مختلف کمک کند که تا بتوانند مقیاس پذیری خود را ارتقا دهند و بتوانند میلیاردها تراکنش را در یک محیط امن و قابل اعتماد به انجام برساند.

همانند سایر پروژه های لایه دوم، سلر بر روی بلاک چین های اصلی مثل بیت کوین یا اتریوم که به آن ها لایه اول گفته می شود، سوار می شود و حجم زیادی تراکنش را خارج از شبکه اصلی انجام می دهد. سپس آن هارا به شکل دسته ای و در قالب یک قرار داد هوشمند وارد بلک چین اصلی می کند.

Off-chain

هدف پروژه سلر

هدف این پروژه فراهم آوردن مقیاس پذیری در حد و اندازه اینترنت می باشد به عبارت دیگر انجام تراکنش ها با سرعت، امنیت و به سهولت فوق العاده زیاد می باشد.

این پروژه در سال 2018 شروع به کار کرد. تیم این پروژه متشکل از افراد قوی و با تجربه ای هستند و بنیان گذاران آن افرادی هستند که مدرک دکترا یا Phd خود را از دانشگاه های معتبری نظیر MIT T پرینستون و برکلی دریافت کرده اند. همچنین سابقه کار در گوگل و اینتل را هم در کارنامه خود دارند.

در سال 2019 این پروژه در بایننس عرضه اولیه شد و به اصطلاح IEO اون انجام گرفت.همانطور که گفته شد هدف اصلی سلر افزایش مقیاس پذیری است و این کار را به وسیله استیت چنل state channel  انجام می دهد.

state channel را می توان به یک کانالی تشبیه کرد که تراکنش ها را به بیرون از بلاک چین اصلی هدایت می کند.و بعد از اینکه عملیات پرداخت یا انجام تراکنش، انجام شد، آن را به شکل یک قرار داد هوشمند در لایه اصلی جا می دهد.

سلر اولین استیت چنل عمومی است که می توان از آن در همه بلاک چین هااستفاده کرد را پدید آورده است و در آینده ای نه چندان دور قصد دارد با استفاده از تکنولوژی Rollup این قابلیت خود را ارتقا دهد.

سلر اپلیکیشن ها و کاربرد های مختلفی دارد مثل Celer-X، CBridge ، Layer.2.Finance و کلی از قالیت های دیگر که بیش از یک ملیون کاربر در فضای دیفای ، گیمینگ و …در سراسر جهان از آن استفاده می کنند.

Layer.2.Finance

Layer.2.Finance

تمرکز اصلی آن این است که دو مشکل عمده در حوزه دیفای را حل کند، یک از آن ها هزینه فوق العاده زیاد برای انجام تراکنش ها در حوزه دیفای است و دیگری استفاده سخت و دشوار از این اپلیکیشن هاست.Layer.2.Finance آمده تا به اصطلاح به یک سیستم نقل و انتقال عمومی در امور مالی غیر متمرکز تبدیل شودو این مسائل را حل کند.

CBridge

ویژگی بعدی سلر معرفی CBridge است. سی بریج همانطور که از اسمش مشخص است مثل یک پل عمل می کند که رابط بین بلاک چین های مختلف و لایه های مختلف این بلاک چین ها می باشد . CBridge به عبارتی آمده

است تا مشکل interoperability یا قابلیت همکاری بین شبکه های مختلف را حل کند. و انتقال هر دارایی یا کوینی را به سرعت و با هزینه بسیار پایین بین این شبکه ها میسر کند.

ویزگی بعدی سلر SDK های فوق العاده آن است. SDK  همان کیت های توسعه نرم افزار هستند که توسعه دهندگان برای نرم افزارهای مختلف مثل Dapp ها ، بازی ها و خدمات مختلف پرداخت با آن ها کار می کنند.

پلتفرم Open-source سلر یک مجموعه کامل از این SDK هارا در اختیار توسعه دهندگان قرار داده است تا بتوانند به راحتی اپلیکیشن های خود را طراحی و اجرا کنند.

Celer-X

Celer-X

Celer-X اولین اپلیکیشن لایه دوم است که بر روی Android , IOS مشغول به کار است و توسط پلتفرم های مقیاس پذیری بسیار پیشرفته Off-chain حمایت می شود.

کاربران سلر می توانند از طریق Celer Pay به خدمات پرداخت سریع بدون هیچ هزینه اضافی دسترسی داشته باشند و همچنین بازی های جذابی را هم تجربه کنند.

 

توکن سلر

توکن سلر

توکن سلر با نماد CELER d یک توکن بر پایه اتریوم است که حداکثر عرضه آن تعداد 10 میلیارد توکن می باشد.در حال حاضر حدود 6 میلیارد از آن یعنی چیزی در حدود 60 % توکن های آن در گردش است. این توکن را می توان تقریبا از تمامی صرافی های معتبر از جمله بایننس، کوکوین خریداری کنید و در کیف پول هایی نظیر تراست والت و متامسک نگه داری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این مطلب چه می خوانیم: